Mostarski Info

Samo opušteno

Prirodni sirup jači i od Penicilina

Mnogo puta se ispostavilo da prirodni lijekovi djeluju čak bolje od konvencionalnih, kakve inače propisuju liječnici i koji se prodaju u apotekama.

Sada ćemo predstaviti jedan zaista odličan prirodni lijek, koji može biti i do 10 puta efikasniji od antibiotika. Ova lijek djeluje u slučaju astme, kašlja, boli u grlu, infekcije dišnih organa, kroničnog bronhitisa i problema sa disanjem.

Sastojci koji su vam potrebni su: pola šalice organskog meda, četvrt šalice prirodnog octa, jedan češanj bijelog luka i pola šalice vode

Recept za pripremu lijeka

Prvo usitniti bijeli luk. Zatim pomiješati sa svim sastojcima, i staviti smjesu u staklenku. To treba ostaviti preko noći. Sljedećeg jutra, procijediti sirup i čuvati ga na tamnom i hladnom mjestu.

Korištenje lijeka: Ako koristite ovaj lijek za poboljšanje imunološkog sistema, treba redovito uzimati 5 kapi ovog čudesnog sirupa na dnevnoj bazi.

Ako ga koristite kako bi se tretirali određeni zdravstveni problemi, trebalo bi uzeti žlicu sirupa svaka dva sata dok ne osjetite poboljšanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *