test

Zanimljivo testiranje metlica za brisače na vremenske uvjete

Zanimljivo testiranje metlica za brisače na vremenske uvjete

BOSCH se već neko vrijeme hvali svojim ICON metlicama brisača, dizajniranima da podnose zimske uvijete, odnosno snijeg i led koji se nakuplja po samim brisačima.

Kažu iz ove kompanije da su ICON metlice posebno dizajnirane da traju i rade ispravno u svim vremenskim uvjetima.


Glavne značajke ovih metlica su dugotrajnost, performanse, a za njihovu izradu je iskorištena i najnovija tehnologija, koju je BOSCH patentirao baš za svoje proizvode.

Metlice brisača ICON – BOSCH imaju i do 40% duži životni vijek od uobičajenih metlica premium klase, koje danas imamo na tržištu. Tijekom dizajniranja i izrade ovih metlica, BOSCH koristi najnoviju tehnologiju, koju je patentirao i prvi put predstavio u obliku ICON metlica za brisače. Pored spomenutog, nove metlice se mogu pohvaliti i jako dobro osmišljenim mehanizmom za postavljanje novih metlica na ruku brisača. ICON metlice su jako precizne, odlično obavljaju posao i dugotrajne su.

Da bi nam što bolje predstavio najnoviju seriju iz svoje ponude – ICON metlice brisača – BOSCH je pokazao na koji način testira gumice brisača, i kako pojedina gumica podnosi torturu kojom je izložena.

Konkretno, u ovom testu su korištene Bosch ICON ClearMax 365, Rain-X Latitude, Anco Contour i Trico Force gumice, poredane od gore prema dole.

Sa lijeve strane fotografije možete vidjeti stanje gumica na početku testa, dok su sa desne strane gumice koje su bile izložene simuliranim uvjetima djelovanja Ozona tijekom 150 sati.

Znamo da i male količine ozona u zraku uništavaju prirodnu gumu i plastiku, zbog čega su rezultati ovog testa važan pokazatelj izdržljivosti ICON gumica.

Provjerite jesu li metlice brisača na Vašem automobilu odradile svoje, i jeli došlo vrijeme zamjene?