video

Video: Fizičar pucao u sebe da bi dokazao svoju tvrdnju

Video: Fizičar pucao u sebe da bi dokazao svoju tvrdnju

Ovaj zanimljiv i jako opasan video snimljen je u suradnji sa profesionalnim osobljem, i odmah Vas upozoravamo da ovo nikako ne pokušavate izvesti.

Fizičar je pucao u sebe puškom uronjenom pod vodu, a sve to da bi potvrdio svoju tvrdnju. Naime, izračunao je da će metak potonuti prije no što pogodi cilj, a što je bolji dokaz nego primjer poput ovoga priloženog u video snimci!


Kada je u pitanju suluda ideja o dokazivanju nečeg, sigurno vas tu prijatelji ne bi podržali. Ovaj fizičar nije tražio od nikog da povuče obarač, već je sam osmislio metodu pod nekim prilično neobičnim okolnostima.

Eksperiment je izveden u bazenu, a puška je potpuno potopljena u vodu. Fizičar Andreas Wahl je pucao u sebe da bi dokazao da će metak pod vodom potonuti prije nego što pogodi svoj cilj zbog otpora vode.

Usprkos potrebnih proračuna unaprijed, na video snimci možete vidjeti izraz lica olakšanja kada je test pokazao da je u pravu. Metak tone prije nego mu se približio.

Još jednom da upozorimo: Eksperiment je temeljito testiran unaprijed u bliskoj suradnji sa profesionalnim osobljem. Ne pokušavajte ovo sami na svoju ruku jer može završiti fatalno!