fotografija

Test osobnosti: Što ste prvo ugledali na ovoj slici?

Test osobnosti: Što ste prvo ugledali na ovoj slici?

Zanimljiva optička varka. Pogledajte fotografiju i prepoznajte se po rezultatu – po onome što ste prvo vidjeli.

Pogledajte pažljivo donju sliku i recite što ste na njoj prvo vidjeli. Provjerite zatim rezultat ispod slike i saznajte što simbolizira vaš izbor.


Ako ste prvo vidjeli jabuku – Jabuka simbol života, mudrosti i zdravlja. Predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost. Označava osobu punu ljubavi, veselog duha. Polovica jabuke ovdje za vas nagovještava kratku, ali strastvenu avanturu.

Ako je ipak leptir vaš izbor – Simbolizira u vašem životu nešto radosno, novo. Skinut ćete uskoro sa sebe breme koje vas odavno opterećuje. Osjetit ćete kako ste mladi i bezbrižni, uživat ćete u sreći svog postojanja. Čeka vas sreća u ljubavi, uživajte u potpunosti! Leptir se na našim prostorima povezuje s ljepotom i nježnošću, dok se na primjer u Kini on predstavlja kao jedan od najjačih simbola ljubavi. Posebno one mladenačke, nevine i nesputane. Sam pogled na ovog veselog insekta je dovoljan da shvatimo pozadinu ove asocijacije, odnosno njegov let s cvijeta na cvijet je jasan prikaz veza koje čovjek svakodnevno ostvaruje sa svojom okolinom. On je simbol čovjekove težnje koja glasi – ostati vječno mlad, makar u srcu!

Neki su vidjeli nož – To govori o tome da je vrijeme napravite promjene u životu. Vrijeme je da ‘odrežete’ nešto staro. Nož je simbol ljutnje, agresije i/ili razdvajanja. Trebate nešto ‘isjeći’ odnosno odstraniti iz svog života. Možda je u pitanju slabljenje ili presijecanje neke veze ili odnosa. Budite odlučni i jasni. Isto tako, nož predstavlja i neku vrstu seksualne tenzije i seksualnog suprotstavljanja.

Ako ste vidjeli gusjenicu – To govori o vašem strahu i zbunjenosti. Simbolizira dosta posla, sitnih problema i obaveza. Gusjenica predstavlja ovozemaljski život, čahura predstavlja tjelesnu smrt, leptir koji se oslobađa iz čahure predstavlja oslobođenje. Odbacite oklop i poletite slobodno!