zarada

Internet zarada: Ručna izrada prirodne kozmetike i zarada na internetu

Internet zarada: Ručna izrada prirodne kozmetike i zarada na internetu

Kod nas je posebno izražena potreba za dodatnom zaradom. Mnogi se ne znaju snaći, i nemaju viziju što uraditi i kako dodatno zaraditi…

Možda je izrada prirodnih sapuna, ili nekih drugih kozmetičkih preparata baš pravi izbor.


Nije ni to za svakoga, no uz malo volje i napora može se svašta postići. Mnogi danas zarađuju na ovaj način, a nerijetki su uspjeli u toj mjeri da im je prodaja prirodne kozmetike postala primarni dio zarade. Neki su otišli i korak dalje, pa su pokrenuli posao, brendirali svoje proizvode i postali jako uspješni na tom putu.

Objasnit ćemo neke osnovne korake koji su potrebni da savladate internet i krenete sa zaradom.

Projekti u ovoj domeni nisu niti malo lagani, pa vam preporučujemo dobro upoznavanje sa određenom temom, trud i disciplinu. Mnogi su krenuli na ovaj put ali su samo neki od njih uspjeli. Ipak, to ne treba obeshrabriti nego dati motiva za bolji rad i kvalitetu koja se traži.

Nadamo se da će tekst dati motiva nekima od vas, a ukoliko uspijete svakako nam javite da objavimo vijest, naravno ukoliko to želite.

Zarada na internetu je moguća, samo treba znati

Mnogi se odluče na online poslove, sve u želji da dodatno doprinesu kućnom budžetu. Ipak, ne uspiju svi, najviše zbog neznanja i početničkih pogrešaka. Treba odmah u startu znati da zarada putem interneta nije lagan posao, i nećete se obogatiti preko noći. Riječ je o projektu koji treba provesti od početka, dovesti na zavidnu razinu i ne prestati sa njim nikada. Čak i kada krenu prva financijska sredstva, nije vrijeme za podići ruke u zrak i čekati da novci redovno stižu.

Internet poslovi dostupni su gotovo svima. Baš kako i vi idete u tu avanturu, tako idu i još mnogi drugi. To je konkurencija i pretpostaviti je da će biti žestoka. Da bi se izgurali prema vrhu trebate biti mnogo vještiji od većine njih, uporni i znati što točno radite.

Osim poznavanja tehnologije i internet poslovanja, ako želite prodavati svoje vlastite proizvode za pretpostaviti je da ih znadete sami napraviti. I ovdje je jako važno biti vješt, snalažljiv i istaknuti se iz mase.

Originalnost je ono što se traži od vas, pa onda i kvaliteta te pristupačne cijene koje konkuriraju sličnim proizvodima.

Da bi zarađivali putem interneta potrebno je odmah na početku zastati, razmisliti i dobro u glavi složiti koncept koji želite pratiti.

Kako zaraditi i koje su opcije u igri?

Zarada putem interneta poznaje zaista različite metode. Neke od njih smo već  prije spominjali – zarada na internetu – pa se prisjetite. Osim već spomenutih metoda zarade popularne su jako i web trgovine.

Web trgovina može biti jako unosna poslovna ideja posebno ako imate vlastite proizvode koje možete plasirati.

Čak i da nemate svoje vlastite proizvode, ne treba odustati. Postoje web trgovine koje prodaju tuđe proizvode uz određenu proviziju. Ovo je samo jedna od njih LINK. Kao što vidite u ovoj web trgovini možete odabrati i kupiti neki prirodni sapun. Ipak, sapuni se prodaju putem Amazona – ali ako vi posjetite Amazon putem linka, i na kraju i kupite neki proizvod, vlasnik te web trgovine će dobiti određenu proviziju.

Uvjetno rečeno, bolja je prva opcija – kada prodajete svoje proizvode, no ako niste vješti ili jednostavno nemate vremena, svakako možete zaraditi promocijom i prodajom tuđih proizvoda.

Web trgovine sve su popularnije i na našim prostorima, no iskreno, još uvijek ne u toj mjeri kao što je riječ sa razvijenim zemljama. Kod nas je internet plaćanje još uvijek tabu tema i ljude je strah ostaviti svoje podatke na nekoj web stranici i čekati dali će neki proizvod doći ili ne.

Možda je baš zbog toga bolje raditi web stranice za Englesko govorno područje (USA, Canada, England…) gdje su ljudi slobodniji i svakako bolji potrošači.

Ako se odlučite za web stranicu sa Engleskim jezikom imajte u vidu da je konkurencija dosta veća, kvalitetnija i da će trebati dosta više vremena i truda da se probijete. No, kada jednom krenete sa poslom, zarada će sigurno biti veća. Ako ne znate pisati na engleskom nemojte se ni truditi. Radije platite nekome za kvalitetan tekst, jer će on ohrabriti na kupovinu. Razmislite malo, tko bi kupio nešto sa stranice koja nije napisana pravilno i koja ima pravopisne i gramatičke greške po sebi. Kvaliteta teksta, sadržaj i općenito dobar izgled stranice preduvjet su za kvalitetno poslovanje online.