Kravica slapovi Ljubuški

  Prirodne ljepote

___Google oglasi___

Kravica slapovi nalaze se nedaleko od Ljubuškog u mjestu Studenci. Posljednjih su godina jedno od omiljenih turističkih destinacija u Hercegovini.

Slapovi se nalaze u mjestu Studenci, nedaleko od Ljubuškog.

Udaljenost: Mostar – Kravica je 45 kilometara. Vožnja automobilom traje u prosjeku 55 minuta, ako se krećete rutom Mostar – Čitluk – Međugorje – Kravica.

Slapovi Kravica nalaze se na rijeci Trebižat. Slapovi su široki 120 metara i visoki su 28 metara.

Danas je ovo prirodno odmorište lijepo uređeno i prava je turistička atrakcija. Svaki dan slapove Kravica posjeti veliki broj turista iz čitavog svijeta. Najveći broj posjetitelja ipak dolazi u ljetnim mjesecima, kada se mnogi od njih kupaju ispred slapova. Ulazak se naplaćuje, kao i parking karta za osobne automobile. Nakon što platite kartu za ulazak, do slapova se spuštate lijepo uređenim stazama, ili ako želite malenim turističkim vlakićem koji redovno vozi posjetitelje prema slapovima i natrag.

Slike: Slapovi Kravica, Ljubuški, Studenci

Informacije o radnom vremenu, cjenik i broj telefona, možete pročitati u nastavku. Posjetite slapove Kravica i uživajte u prirodnim ljepotama ovog kraja.

Kravica cjenik:
Mjeseci: X, XI, XII, I, II, III, IV, V = 8KM po osobi
Mjeseci: VI, VII, VIII, IX = 10KM po osobi
Parking:
Osobna vozila 1h = 2KM, cijeli dan = 6KM
Autobusi 1h = 10KM, cijeli dan = 20KM
Motocikli 0,5KM/h
Radno vrijeme Kravica možete vidjeti na fotografiji u galeriji.
Kravica ponuda: Eco Camp, Beach Trisela, Boat Tour.
Broj telefona: +387 39 832-340

Karta: Kako doći iz Mostara do slapova Kravice? Iz Mostara se zaputite prema Ljubuškom, i prije samog ulaska u grad skrenite lijevo prema Čapljini. Slapovi Kravica označeni su uz prometnicu i lako je doći do njih. Na karti možete vidjeti gdje se slapovi točno nalaze, pa put prema parku sami isplanirajte.

Važno za spomenuti: Na samom ulazu u park Kravica gostima su dostupni WC-i, kao i prilagođeni prilazi za osobe sa invaliditetom. Staze kojima se spuštate do slapova su također urađene tako da se njima mogu spustiti osobe u invalidskim kolicima.

___Google oglasi___